...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

A plecat Van Damme

Mă refer, bineînțeles, la Jean-Boc Van Damme. A plecat de la Palatul Victoria pentru a-și putea vedea de carieră, acolo unde îi este locul. Guvernul a fost ceva temporar, pentru a încerca și un alt fel de scenă (scena politică). A văzut că a funcționat la Terminator și a vrut să aibă parte de același gust, de aceeași acțiune. Greșeala micului Van Damme a fost că s-a comparat cu musculosul Arnold și a pierdut, bineînțeles pentru că nu a avut la fel de multți mușchi.

Și-a început cariera la Cluj, unde a jucat bine rolul de conducător. Nu mai a ca pe vremea lui Funar, dar pentru el a fost bine. A jucat apoi pentru Băse la București și a primit rolul de conducător al guvernului. A jucat apoi pentru el, când s-a pus pentru prima dată problema de a pleca de acolo.. și a câștigat. Apoi a jucat puțin și pentru economia românească și a adus o creștere de cca. 25%. Încă nu mi-e clar dacă a fost și un joc pentru popor sau nu; părerile sunt împărțite, dar sunt motive să spun că da și motive să spun că nu.

În orice caz, acum pleacă, pleacă să își continue cariera. Părăsește serialul care nu îi mai aducea faimă, pentru a nu-și distruge complet viitoarea carieră (care?). Probabil că va turna încă un film pentru a reapare în atenția publică, cum ar fi „Sport Sângeros Revolutions”; totul în funcție de ce se va întâmpla după alegeri. Există și posibilitatea unui cantonament prelungit, unde se va antrena pentru a sparge pereții cu capul. Nu, în nici un caz nu e vorba de dat cu capul de pereți!

Senzaționalul pe care îl voi dezvălui acum (bineînțeles că am și așa ceva) e că Chuck Norris și-a retras sprijinul pe care i-l oferea lui Băsescu. Ce se întâmplă acum e exact singura manevră pe care a putut-o face pentru a fi partidul din nou „pe felie” la alegeri. Tehnica de karate folosită e simplă: vorbim despre calul traian.. sau folosește-te de dușman pentru a-l călca în picioare. Troian a ales de această dată mai mulți cai traiani, în frunte cu Antonescu și Ponta. Mai precis, acești cai vor alerga spre putere, o vor lua relativ simplu și vor încerca pentru 10 luni să guverneze un popor pe care tot ei l-au ațâțat împotriva „nedreptăților guvernării”. După aceste 10 luni vom auzi „hahaha, v-am spus eu” și Traian va înghiți caii și va veni din nou la putere. Demisia lui Boc mai devreme de azi nu își avea sens: poporul încă nu era destul de nervos pentru a putea reacționa împotriva opoziției (când va fi momentul).

Q.E.D.

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén