...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

A spus cineva fotbal?

Nu am reușit să văd nici un meci din acest campionat. Nu pentru că nu mi-aș fi găsit timp, ci pentru că nu m-am simțit câtuși de puțin motivat. Nu am ratat nici un campionat până acum, începând cu cel din Italia (Coppa del Mondo). Nu voi viziona nici un meci din actualul campionat.

Explicația acestei decizii e mult prea simplă: nu îmi vine în minte câtuși de puțin cuvântul „fotbal”. De fiecare dată când văd o reclamă (și da, toate reclamele de la TV sau de prin magazine au legătură cu fotbalul în perioada asta), de fiecare dată când văd un titlu de știre, îmi vin în minte doar pozele cu copiii străzii omorâți doar pentru a face „curățenie”, mă gândesc la toate abuzurile făcute împotriva populației pentru a putea găzdui acest campionat.

Concret, s-au cheltuit peste 11 miliarde de dolari, bani proveniți din impozitele populației de rând, bani care se vor genera profit pentru cei ce deja îi au; s-a creat în felul ăsta o discrepanță cu câteva miliarde mai mare, în doar câteva săptămâni.

Tot ce pot simți în legătură cu acest campionat este faptul că fotbalul nu e fotbal, ci biznis pur. FIFA a devenit o federație care a acceptat tacit totul, fără a pune nici o întrebare, fără a investiga nimic.

Nu reușesc să văd nici o diferență între ce se întâmplă acolo și un tiran care provoacă un genocid. Vorbim tot de oameni răniți și omorâți cu bună știință, „pentru o lume mai bună”.

Uite de asta nu mă voi uita la nici un meci, nu voi citi nici o știre și nu mă va interesa nici măcar cine va juca în finală!

Femeie in gunoi-mondial Brazilia

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén