...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

“care este” presedinte PSD

Se cunoaste ca sunt din ce in ce mai rupt de realitate; tocmai am aflat ca Vanghelie “care este” a fost ales presedinte PSD Bucuresti. Nu ma pot opri din ras… am google-it putin, sa vad ce parere au si altii despre acest lucru:

Liderii PSD se tem de ipoteza ca Vanghelie sa ajunga sef la Bucuresti

Marian Vanghelie si-a anuntat ieri candidatura pentru sefia PSD Bucuresti, fiind deocamdata unicul candidat, insa ipoteza ca el ar putea prelua sefia celei mai importante filiale a partidului i-a nelinistit pe liderii de la centru. Potrivit unor surse din partid, PSD ar putea pierde si pana la 5 procente din increderea electoratului in cazul in care Vanghelie va fi ales la Bucuresti.

http://www.zf.ro/articol_113475/liderii_psd_se_tem_de_ipoteza_ca_vanghelie_sa_ajunga_sef_la_bucuresti.html

Ion Iliescu l-ar vrea presedinte la PSD Bucuresti pe Dan Ioan Popescu.

Dintre toti liderii partidului, PSD Bucuresti n-a gasit alt candidat mai bun si l-a ales, ieri, seara, pe Marian Vanghelie presedinte executiv interimar al organizatiei.Filiala se afla insa in pragul unui razboi intern.

http://onlinenews.rol.ro/stiri/2006/04/_marean_pune_un_picior_interimar_in_virful_psd_bucuresti.htm

S-a definitivat dosarul definitiv“

extrase de pe 94,8 FM: „De la PNA am primit neurmarirea inceperii penale. S-a definitivat dosarul definitiv“. „S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar“. „Sint un om pamintean si ma intereseaza decit Bucurestiul si atit“. „E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si poate nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoastra. (Era vorba de scriitorul Mircea Cartarescu – n.r.) Pot sa conduc poate chiar mai bun ca amindoi la un loc“. „Voi demonstra societatii romanesti si bucurestenilor exact pregatirea fiecarui primar la un numar de 100 de orase din Europa si exact fiecare cite limbi straini stiu, ce stiu si asa mai departe“. „Da’ de ce in discutia cu mine acuma, de ce nu ati gasit exact unde am gresit pina acum? De ce nu ati gresit nimic? De unde?“. „Avind o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana…“

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/4989/Lupta-de-Guerrilla-Marian-Vanghelie-vs-Gramatica

Partea proasta in PSD este ca-l are ca purtator de cuvant pe Marian Vanghelie

“Partea proasta in PSD este ca-l are ca purtator de cuvant pe Marian Vanghelie. Eu cred ca acest lucru creeaza o anumita problema. In momentul in care cel care da sfaturi politice, cel care isi face doctoratul cu profil politic in PSD si cel care ii ia locul lui Dancu in ceea ce priveste strategiile politice este Vanghelie, incepem sa avem o problema

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. Morena November 7, 2007

    Iliescu: Unii vor să lege fedeleş PSD şi să îl dea pe mâna lui Băsescu
    http://www.jurnalulromanesc.ro/?module=displaystory&story_id=1041&format=html

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén