...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie…

Văd că e la modă să trimiți o scrisoare către guvern, către senatori, sau cui mai vrei tu. Aceasta este scrisoarea mea deschisă, către cine se simte.

Încep cu guvernul, parlamentul și toți ceilalți. Vă rog plecați! Chiar vă rog să plecați, nu mai doresc să avem o guvernare politică! Au ajuns 20 de ani de politică! Vreau o guvernare care să facă țara prosperă, nu să fure!

Vreau o guvernare mafiotă și vă spun și de ce: nu vor mai fi bani alocați către poliție, ministere sau alte ciudățenii din astea. Totul va fi rezolvat de clanuri, care nu că nu vor consuma de la buget, dar chiar vor plăti taxă pentru a deține acel minister. Se va legaliza prostituția; vom putea fuma și delicatese. Astfel, va crește mult numărul de turiști. Mult. Țara va înflori, pe banii străinilor. Parcă văd anunț de mică publicitate: „angajăm negresă pe post de prostituată; se oferă condiții igienice, 30% din încasări și așternuturi noi în fiecare seară”. Se va cultiva iarba în balcon, fără frică. Ne vom putea lăuda în gura mare: „iarba mea e mai bună, e ceva special” sau „a mea e cea mai pură, e ECO!”. Legislația va fi aproape inexistentă, nu va trebui să ne mai facem multe griji. În loc de procese vor fi ședințe de negociere cu un membru al clanului care se ocupă de justiție.

România va fi o țară de oameni fericiți. O țară fericită și prosperă. România va acumula capital ca niciodată, materia primă oricum o avem: foarte mult teren arabil nefolosit și o grămadă de individe care pot ocupa postul de prostituate; dacă nu putem acoperi de la noi cererea, importăm ieftin din Republica Moldova. Investiție minimă, profit maxim.

Și mai vreau ceva… și cu asta chiar insist: vreau ca România să fie atacată și bombardată de americani. Va fi un moment negru în istoria țării să fie reconstruită din temelii. Mă uit la țări care au mai pățit această nenorocire și rezultatul e cam același… la țări cum ar fi Japonia sau Germania… cât de nasol au putut ajunge…

…dulce Românie, asta ți-o doresc…

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. PaulSan January 27, 2012

    Mamaaa…. Ci dishtiept eshti… Pui di mafiot mic…

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén