...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Cine este Bin Laden

Cine e Osama?

Știm cu toții că Osama Bin Laden a fost agent CIA și nu cred că numai o dată am auzit cum că americanii știau despre atacurile de la 11 septembrie sau că Bin Laden ar lucra de fapt pentru ei, într-un plan masonic de a cuceri țările arabice, dând motive americanilor să le atace. Povestea reală nu o știu decât foarte puțini oameni din lume; ce vă voi prezenta aici este varianta cunoscută ca fiind cea mai aproape de realitate.

V-ați întrebat vreodată dacă nu cumva Bin Laden este un personaj inventat? Un personaj inventat pentru a putea da vina pe cineva care nu există, care nu e niciodată prins, care pote fi acuzat tot timpul pentru orice act terorist, oferind astfel motiv americanilor de a ataca statele arabe, unul după altul, pentru a-și testa noi arme, pentru a crea noi generații de consumatori, dominând astfel cât mai mult posibil? Acesta e adevărul: Bin Laden nu există! El a fost inventat de CIA cu mulți ani în urmă, în cadrul unui plan foarte bine pus la punct. Urmează să relatez foarte multe lucruri STRICT SECRETE! Lucruri care nu sunt nici măcar în Wikileaks.

Unde? Când? De ce?

Totul a început în 1998. Era un moment de relativă pace mondială și americanii nu prea mai luptau pe nicăieri. Se bucurau de vacanțe, reconstruiau țara, ridicau sateliți, extindeau internetul. Unul din planurile guvernamentale era reconstruirea unor ambasade americane, pentru a putea duce în anumite țări mai mulți oameni, mai multă logistică, mai mult echipament. Totul trebuia făcut în așa fel încât motivele reale să nu poată fi nici măcar bănuite de cineva. Au recurs la ultima soluție, care ascundea complet ideile de la care au pornit: și-au bombardat propriile ambasade. Da, americanii și-au bombardat propriile ambasade! În acest fel le-au putut reconstrui, exact așa cum aveau ei nevoie.

Pentru toate acestea, aveau nevoie de un vinovat, de unul care să nu poată fi găsit. Așa a fost inventat Osama Bin Laden, împreună cu organizația Al Qaeda, pe care aveau să o declare ca fiind extinsă în întreaga lume, putând astfel justifica orice mișcare, oricând.

9/11 vs Bin Laden

După cum se știe, la acea dată Bin Laden a deturnat 4 avioane pe care le-a folosit pe post de rachete vii: două la World Trade Center, unul la Pentagon și celălalt ar fi trebuit să ajungă la Casa Albă. Adevărul este că totul a fost orchestrat chiar de către americani, ceea ce numim astăzi act terorist fiind de fapt un masacru, făcut de către americani către americani. Probabil că se auzea vreun imn masonic în avioane înainte de a se opri în acele clădiri.

Sunt o grămadă de teorii ale conspirației, o grămadă de oameni care au studiat detalii, în baza înregistrărilor reale. Pe scurt, la WTC se poate vedea disconcordanța dintre explozia avionului și a clădirii, la Pentagon paguba e prea mică pentru a fi fost produsă de un avion și despre al patrulea avion sunt doar speculații; interesant e că s-a prăbușit fix ăla care trebuia să ajungă la Casa Albă.

Cum a fost implicat Bin Laden în toate astea? Foarte simplu… era țapul ispășitor numărul 1 pentru orice chestie „mai serioasă”. Soldatul perfect Chuck Norris a regizat totul, s-a ocupat personal de atacuri, având grijă ca totul să fie fără urme. Televiziunea a fost ușor de manipulat. Am dezvăluit în alt articol despre legătura dintre el și Băsescu. Acum știți cine s-a ocupat de manipulat televiziunea. A fost de ajuns să spună „Să îți fie rușine, Bin Laden!”, că a și fost preluat de toate posturile. Mai ales după ce a dus spre investigare filmele cu Osama recunoscând atentatul și i s-a spus că sunt originalele lui Dinu Patriciu.

Cucerirea orientului

Aceste motive fiind îndeajuns, a început invazia. Cu țări ca Afganistan sau Pakistan a fost ușor. Când au vrut Irakul, și-au amintit că Saddam era dictator și l-au spânzurat.

După 10 ani, cu ajutorul și măestria lui Chuck Norris și Traian Băsescu, au făcut din omul fictiv Osama Bin Laden cel mai căutat om de pe pământ, vinovat de toate relele și acuzat de orice ar fi putut fi act terorist sau atentat. După acești 10 ani, poporul american a dovedit că poate fi un popor salvator, cucerind astfel și țările în care nu aveau acces.

Urmează Iran; acolo va fi delicat, ei au putere nucleară. Între timp va învăța Chuck Norris să îi dezarmeze telepatic.

Moartea lui Osama

Așa e, Osama trebuia omorât. S-au cheltuit foarte mulți bani, care trebuiau justificați. O slujbă religioasă inexistentă, un cadavru aproape imposibil de identificat și un nou succes pentru Chuck Norris. Restul puteți vedea la televizor.

Nota autorului: această poveste reală este fictivă.

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. bdiana June 5, 2011

    Foarte fain articolele. Chuck Norris e clar cheia succesului american si fara el nu s-ar putut face mai nimic. Poate Chuck are maimulte personalitati si una dintre ele a fost chiar Osama. :)))

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén