...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Hello I love you

Si uite ca se mai face un an… am sarbautorit putin cu colegii de munca; se pare ca m-am ametit dupa numai doua beri (dupa cum spunea Markus: “e doar 9 si sunt deja ametit?”), cu toate ca acum doua-trei saptamani lucram impreuna cu Cozy la cate o lada de bere si nu eram asa…

Cat asteptam tramvaiul, am vazut o scena care mi-a amintit de manelistii de acasa: o tipa grasa avea muzica data pe speaker la telefon (ceva turcesc sau arabesc, nu ma pricep, oricum nu arata a turcoaica) si dadea din fund, de parca ar fi fost in club… sau de parca ar fi putut sa se uite cineva la ea.

Ce mi-am propus? In principiu o viata fara prea mult online, cum ar fi cat mai putin yahoo messenger. Incerc si fara tigari… Nu stiu daca imi va iesi vreouna din schemele astea, dar voi afla; cel putin am dreptul sa incerc.

Cadouri? Mai mult ca sigur ca nu voi primi; niciodata nu am asteptat, de multe ori am primit. Obisnuiam sa fiu la mare de ziua mea, in fiecare an… acum voi fi la munca si as minti daca as spune ca imi pare intr-atat de rau… sunt chiar relaxat.

Daca am scris ceva incoerent sau incorect, dati vina pe alcool, nu pe mine :-D.

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén