You are here
Home > Me

Jaguar XJ6

Imi vand Jaguarul (XJ6, motor de 4 litri, ~250 cai, full option)… Nu tin la pret in mod special, nu am sa il dau nici degeaba; eventualii doritori pot lasa mesaj aici. Este o masina deosebita si ingrijita.

Jaguar XJ6
Jaguar XJ6

Similar Posts:

SVP
incepator in blogosfera
http://

4 thoughts on “Jaguar XJ6

 1. Nu o lua in serios !!!! e doar o observatie, daca imi dai 500 de euro te scap de ea ca moca nu se poate, daca nu e nici inmatriculata RO e prea complicat. Mai bine o vinzi pe componente, poate iti scoti banii de un matiz.

 2. Buna ziua

  Ma chinui sa va sun de vreo ora. Am rugamitnea sa ma scoateti din baza dvs de spam de pe situl justromania.com pentru ca nu ma intereseaza si am incercat de mai multe ori sa ma scot singur de acolo si nu am avut succes.
  Scoateti deci va rog toate emailurie @beautyone.ro si @cosmetice-profesionale.ro pentru ca nu ma intereseaza deloc newsletterul dvs.

  Stiu ce inseamna spamul si nu cred ca va pasioneaza o notificare catre blacklisturi cu ipurile siturilor dvs.

  Are legatura si cu yahoo si probabil asta inseamna ban pe mai mult timp catre adresele de email @yahoo.com si cum in romania toata lumea are o astfel de adresa cel mai probabil o sa va scada vizibilitatea emailului cu 80% 😉

  Olimpiu

Leave a Reply

*

Top