...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Jaguar XJ6

Imi vand Jaguarul (XJ6, motor de 4 litri, ~250 cai, full option)… Nu tin la pret in mod special, nu am sa il dau nici degeaba; eventualii doritori pot lasa mesaj aici. Este o masina deosebita si ingrijita.

Jaguar XJ6

Jaguar XJ6

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

4 Comments

 1. un amic April 23, 2009

  Nu o lua in serios !!!! e doar o observatie, daca imi dai 500 de euro te scap de ea ca moca nu se poate, daca nu e nici inmatriculata RO e prea complicat. Mai bine o vinzi pe componente, poate iti scoti banii de un matiz.

 2. rox April 24, 2009

  pacat:P

 3. Olimpiu April 30, 2009

  Buna ziua

  Ma chinui sa va sun de vreo ora. Am rugamitnea sa ma scoateti din baza dvs de spam de pe situl justromania.com pentru ca nu ma intereseaza si am incercat de mai multe ori sa ma scot singur de acolo si nu am avut succes.
  Scoateti deci va rog toate emailurie @beautyone.ro si @cosmetice-profesionale.ro pentru ca nu ma intereseaza deloc newsletterul dvs.

  Stiu ce inseamna spamul si nu cred ca va pasioneaza o notificare catre blacklisturi cu ipurile siturilor dvs.

  Are legatura si cu yahoo si probabil asta inseamna ban pe mai mult timp catre adresele de email @yahoo.com si cum in romania toata lumea are o astfel de adresa cel mai probabil o sa va scada vizibilitatea emailului cu 80% 😉

  Olimpiu

 4. draqu April 30, 2009

  chiar pacat … 🙂

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén