...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Născut vinovat

Bărbatul s-a născut vinovat, din o grămadă de motive. Nu trebuie să justific această informație, e prea ușor de dovedit. Cea mai simplă metodă este de a întreba orice femeie și veți vedea că am dreptate. Mai mult, proporția femei bărbați e 60% – 40%, ceea ce întărește faptul că am dreptate (ne supunem majorității, numărul de femei este cu 50% mai mare decât numărul de bărbați).

Nu mai trebuie să insistăm că bărbatul e vinovat, deja am hotărât-o. Bărbatul este vinovat pentru multe lucruri: e vinovat când e dezordine în casă, e vinovat când nu este loc de parcare, e vinovat pentru că s-a îmbolnăvit, e vinovat când trebuie să lucreze peste program, e vinovat când adoarme pur și simplu din cauza oboselii, e vinovat pentru că nu îți citește gândurile. E vinovat și pentru că magazinele se închid la 8 sau petru că nu are aceleași gusturi la mașini ca ea, e vinovat pentru că se scumpește benzina și mai e vinovat pentru că iarna se înserează mai devreme.

Acum, un mic exercițiu pentru cititoare: așezați-vă în fața oglinzii și spuneți-vă: „e vinovat pentru că plătim o chirie, e vinovat că am avut cu ce mașină merge, e vinovat că e plătit și în timpul concediului medical, e vinovat că face în așa fel încât să își păstreze siguranța jobului, e vinovat că trebuie să fie odihnit a doua zi la muncă, e vinovat pentru că am posibilitatea să afirm că e vinovat. E vinovat că putem cumpăra de la magazine mai mult decât media, e vinovat că își permite o mașină pe care ar dori-o, e vinovat pentru că totuși nu face decât plinul atunci când alimentează și mai e vinovat pentru că există în toate cele patru anotimpuri”.

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén