...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Nod în gât

Am un nod în gât și nu reușesc să îl scuip afară. De fapt abia ce am realizat că îl am; poate că de asta nu l-am scuipat încă. Dacă mă gândesc mai bine, nodul a tot stat pe post de capac și poate că nici nu l-aș fi scuipat, fix din motivul enunțat. Capac pentru toată greața pe care o tot port cu mine, toată greața care s-a tot adunat de ceva timp, fără să îmi dau seama măcar.

Și îmi cam vine să scuip… și nu o fac, poate pentru că mi-e teamă de ce altceva ar mai putea ieși, de care eu încă nu știu. Sau de ce schimbări s-ar putea produce. Mă întreb dacă nu depind de greața asta pentru a continua… pentru a continua cu orice, inclusiv să mă țin în picioare.

Și dacă tot am realizat că am nodul în gât, probabil că am să îl scuip…

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

2 Comments

  1. diana October 16, 2011

    toata lumea are un nod in gat, mai ales in circumstantele actuale sociale si economice, poti sa il scuipi sau nu, cert e ca se va face la un altul pentru ca n-ai cum sa fii perfect fericit, perfect multumit, perfect implinit niciodata. suntem oameni si asta ne asigura relativitatea si imperfectiunea vietii asa ca … mai bine te concentrezi pe ce ai frumos si bun langa tine.

  2. ..doar o femeie October 17, 2011

    din pacate toti avem nodurile noastre, doar ca unii dau mai mult importanta acestor noduri decat altii…asa cum spune Diana, viata nu e perfecta e doar asa cum ne-o facem noi si cateodata e bine sa scuipam si sa scapam de acel nod…oricare ar fi consecintele

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén