...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Romani, treceti Prutul!

Români, treceți Prutul!

Așa a spus Ion Antonescu în 1941… sau cel puțin așa am învățat noi la școală. Asta printre alte minciuni care ni s-au tot spus. De fapt ordinul a fost „Ostași, vă ordon: treceți Prutul!”.

Vă voi aduce mai aproape de adevărul istoric, adevăr care a fost ignorat, fie cu bună știință, fie din neștiință. Voi deconspira aici ceea ce ne-a fost ascuns de ani de zile, din motive mai mult decât simplu de înțeles.

După cum știți, Băsescu tocmai a spus că și el ar da ordinul de a se intra peste Rusia, pentru a facilita reîntregirea României. Sunt argumente pro și contra. Este o istorie pe care am învățat-o în școală, cu foarte multe elemente pe care comuniștii le-au schimbat. Sunt multe fapte despre care abia acum aflăm. Tendința de a cataloga totul ca fiind bun sau rău este firească. De fapt, fiecare e cu dreptatea lui. Nu a existat ceva complet rău sau complet bun.

Am învățat că Antonescu a fost un dușman al poporului, că s-a aliat cu naziștii distrugători, care au omorât milioane de oameni prin toată Europa. După marea manipulare din 1989, ni s-a spus că ceea ce a făcut Antonescu a fost pentru binele țării, pentru reîntregire; s-au mai spus și niște chestii de luptă anti-comunistă.

De fapt Antonescu a fost un personaj de fațadă. El nici măcar nu a fost conștient de acest lucru. Acuza că ar fi fost trădător de țară era de fațadă. După ce l-au ținut rușii timp de doi ani pentru a afla diverse informații, l-au predat autorităților române, pentru a fi executat. După ce a fost împușcat de către gardienii închisorii, s-a ridicat în picioare și a dat singur ordinul să se tragă. După ce a mai fost împușcat o dată, tot nu murise și s-a dus personal șeful gardienilor să îl împuște, dar i s-a blocat pistolul. Până la urmă l-a împușcat în cap, cu pușca unui gardian, care s-a blocat la rândul ei. Nimic nu este întțmplător, nu există coincidențe.

În teoria relativității generale, Einstein afirma despre curbura spațiu-timp că este legată direct de masa-energia și impulsul materiei, respectiv a radiației. Nu am enunțat întâmplător acest lucru, ci am făcut-o pentru a înțelege mai ușor ce urmează.

Am mai scris despre relația Băsescu/Chuck Norris. Nu am crezut că se va merge până aici, nu am crezut nici eu ce am putut afla, dar faptele vorbesc de la sine!

La început am crezut că Chuck Norris a descifrat tainele lui Einstein și a reușit să înțeleagă mai bine decât noi despre compresia timpului și a spațiului, despre curbarea lor și despre cum poți trage o linie între două puncte fără a parcurge distanța. De fapt, Chuck Norris a fost cel ce i-a scăpat niște idei lui Einstein, care nu le-a înțeles pe deplin, dar totuși le-a prezentat ca fiind ceva revoluționar, dar acest subiect îl voi acoperi altă dată.

Adevărul adevărat este că Antonescu era marioneta lui Chuck Norris, care era de fapt în lupta împotriva comunismului, comunism care invada poporul american și trebuia distrus din fașă. Nu vă gândiți la Chuck Norris pe care îl știți acum, ci la unul mult mai avansat, un Chuck Norris care a putut chiar să îl întruchipeze pe Antonescu. Rușii și-au dat seama de acest lucru și acesta a fost adevăratul motiv pentru care l-au reținut timp de doi ani, pentru a afla despre planurile americanilor, despre cum ar putea promova comunismul în USA și despre cum pot scurta distanțele.

Băsescu a fost cel ce a dorit războiul împotriva rușilor, pentru a recupera bucata de pământ dintre Prut și Nistru. Chuck Norris a vrut să oprească invazia comunistă. A fost un plan bine pus la punct de amândoi. Sunt zvonuri cum că al doilea război mondial ar fi pornit din ordinul lui Băsescu, dar nu mă pot pronunța până nu primesc toate informațiile.

De ce a trebuit Antonescu împușcat de 4 ori până să moară? Simplu: încă era Chuck Norris și nu voia să moară. Până la urmă s-a plictisit și a plecat; a rămas doar trupul lui Antonescu, fără suflare. Și-a dat seama că România e pierdută și a plecat.

Recent, Băsescu a recunoscut în mod indirect că el a dat ordinul de atac împotriva rușilor. Nu a putut spune mai multe, pentru a nu fi deconspirat. Chuck Norris ar fi avut grijă și de el. Răspunsul rușilor a fost ambiguu și ceea ce a spus Băsescu a fost foarte clar: „Uniunea Sovietică nu mai există!”. Ăsta a fost și planul, încă de acum 70 de ani.

Atașez și ordinul dat de Chuck Norris în 1941:

„ORDINUL DE ZI catre armata al d-lui General Ion Antonescu, Conducatorul Statului Roman

OSTASI,
V-am fagaduit din prima zi a noii Domnii si a luptei mele nationale sa va duc la biruinta; sa sterg pata de dezonoare din cartea Neamului si umbra de umilire de pe fruntea si epoletii vostri.
Azi, a sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor stramosesti si a bisericii, lupta pentru vetrele si altarele romanesti de totdeauna.

OSTASI,
Va ordon: treceti Prutul!
Sdrobiti vrajmasii din rasarit si miazanoapte. Desrobiti din jugul rosu al bolsevismului pe fratii nostri cotropiti. Reimpliniti in trupul tarii glia strabuna a Basarabilor si codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele si plaiurile voastre.

OSTASI,
Plecati azi pe drumul biruintelor lui Stefan cel Mare ca sa cuprindeti cu jertfa voastra ceea ce au supus stramosii nostri cu lupta lor.
Inainte. Fiti mandri ca veacurile ne-au lasat aci straja dreptatii si zid de cetate crestina. Fiti vrednici de trecutul romanesc.

OSTASI,
Veti lupta cot la cot, suflet de suflet, langa cea mai puternica si glorioasa armata a lumii. Indrazniti sa va masurati vitejia si sa va dovediti mandria, camarazilor nostri. Ei lupta pe pamantul moldovean, pentru granitele noastre si pentru dreptatea lumii. Fiti vrednici de cinstea pe care v-au facut-o istoria, Armata Marelui Reich si neintrecutul ei comandant, Adolf Hitler.

OSTASI,
Inainte. Sa luptati pentru gloria Neamului. Sa muriti pentru vatra parintilor si a copiilor vostri. Sa cinstiti prin vitejia voastra amintirea lui Mihai Voda si a lui Stefan cel Mare, a martirilor si eroilor cazuti in pamantul vesniciei noastre cu gandul tinta la Dumnezeu.
Sa luptati pentru desrobirea fratilor nostri, a Basarabiei si Bucovinei, pentru cinstirea bisericilor, a vietii si a caminurilor batjocorite de pagani cotropitori.
Sa luptati pentru a ne razbuna umilirea si nedreptatea. V-o cere Neamul, Regele si Generalul Vostru.

OSTASI,
Izbanda va fi a noastra. La lupta.
Cu Dumnezeu inainte!

Comandant de capetenie al Armatei:
GENERAL ANTONESCU
22 iunie 1941”

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén