...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Spionaj GSM

Am aruncat un ochi in seara asta, din lipsa de somn, dupa diversele softuri ce se instaleaza pe diferitele telefoane, pentru a spiona ce se intampla. Mai toate vad ca sunt servicii, pentru a plati lunar/anual abonament. Adica in nici un caz sa iti trimita local rapoartele sau ceva.

Serviciile sunt diverse: de la simpla consultare online a apelurilor primite/facute, pana la a face telefonul sa raspunda intr-un mod “silent” pentru a auzi ce se intampla sau chiar si conferinta intre tine si cei doi care deja vorbesc.

Pretul: preturile variaza intre 1500 si 2500 RON, in functie de unde il cumperi. Daca il iei direct de la cei ce ofera serviciul, surpriza: maxim 250 EURO, varianta cea mai scumpa (adica ~1000 RON). Ca sa nu vorbim ca ele incep de la 100 EURO, in caz ca nu doresti toate optiunile.

Pentru doritori, pot recomanda flexispy. Pe site am gasit chiar si un chart intre diversele versiuni si alte softuri facute de diversi. Telefoanele pe care se pot instala sunt din cele mai diverse: iPhone, telefoane cu Android (sistemul de operare al lui Google), Symbian (in general Nokia) sau Windows Mobile (mai toate smartphone-urile, gen Mio sau HTC).

Pentru detalii: http://www.flexispy.com

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén