...show me heaven...

cui nu-i plac poveștile, ăluia nu-i place viața…

Trezeste-ma frumos…

Și s-a trezit deodată. Și-a dat seama că nu mai poate dormi, oricât de obosit ar fi, oricât de mult somn ar avea de recuperat. Gândurile nu îi dădeau pace și îi provocau o stare continuă de agitație. Își mânca degetele din cauza gândurilor și nu reușea să și le alunge, orice ar fi făcut. Avea propriile tabieturi, propriile reguli de a trăi. Orice schimbare, cât de mică, îi dădea o stare inexplicabilă de agitație. I se părea că toată lumea i se întorcea împotrivă, că tot ce se întâmplă e pentru a-l deregla, pentru a-i schimba vreo regulă sau pentru a-i schimba din tabieturi.

Și s-a trezit. S-a trezit, s-a enervat că a făcut-o și a plecat la somn înapoi, cu toate că era convins că nu mai poate dormi. Știa că va avea dureri de stomac din cauza nervilor, dar prefera să și-i facă în loc să se întrebe dacă își avea vreun rost starea de agitație continuă. Știa că e o stare care nu îi face bine, dar contiua să și-o întrețină, cu orice preț.

Și s-a trezit. S-a trezit din cauza aceleiași stări de neliniște, stare pe care o are de câteva luni. Dacă până acum a fost doar un gând, o simte cum se apropie, o simte cum vine pentru a-i schimba totul. Are starea continuă de agitație pentru că nu îi place să nu aibă controlul absolut. Știe că poate controla schimbarea, știe că o poate ocoli. Știe și că refuzând schimbarea, tot se va schimba totul și asta îl face să își iasă din minți. Oricum ar face, schimbarea va veni peste el.

S-a trezit și a sperat că aceasta va fi acea dată când va fi liniștit, când va fi acceptat deja faptul că a venit schimbarea. Încă nu știe cum va fi, simte că schimbarea va trece peste el călcându-l în picioare. Speră că nu va fi așa, dar în fiecare zi e din ce în ce mai convins că schimbarea nu e ceva bun și pentru că oricum va veni, indiferent de ce va face, de ce decizie va lua, se agită și face lucruri pe care în mod normal nu le-ar face.

S-a trezit și s-a dus la culcare. S-a trezit fără să își dea seama că ar trebui să îmbrațișeze inevitabila schimbare, s-a trezit deodată… și s-a dus la culcare.

Similar Posts:

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 …show me heaven…

Theme by Anders Norén